Szolgáltatásaim

Kapcsolodó szolgáltatásaim listája

Életvezetési tanácsadás

Olyan élethelyzetekben, döntési szituációkban tudom támogatni a hozzám fordulókat, melyek során a nehézségeik felismerésére és leküzdésére a megfelelő megoldás kiválasztásához szakember jelenlétére nyílhat igény. Ezek az élethelyzetek lehetnek egyszerűbb döntési szituációk vagy nagyobb elakadások, párkapcsolati nehézségek, nevelési problémák, gyermek-szülő konfliktusok, életvezetési kérdések, önismereti motiváció, munka és magánélet egyensúlyának megteremtésének kérdése.

Autogén tréning

A módszer a relaxációs technikák közé tartozik, melynek segítségével relaxált állapot idézhető elő a testi érzékelés passzív koncentrációját alapul véve. Számos stresszes helyzetbe kerülhetünk bele a legkülönfélébb élethelyzeteken belül (munkahely, család, betegség), amelyekkel való megküzdést pozitívan támogatja. De szimplán a pihenéshez, kikapcsolódáshoz is egy kiváló módszerként működik.

Serdülő relaxáció

Az autogén tréning módszerére épül, a fiatalokat érintő élethelyzeteket figyelembe véve, ugyanis őket is rendre érik stresszes helyzetek. Nap mint nap izgulnak egy-egy dolgozat, felelés miatt, aggódhatnak bizonyos jegyek elmondásáért, lehetnek frusztráltak a kortársakkal való kapcsolati nehézségek okán, amikhez jó, ha nekik is van egy eszközük, melyhez bármikor nyúlhatnak. Elhúzódó stresszforrásként jelenhet meg életükben az érettségi vizsgára, felvételirevaló felkészülés időszaka is, melyek során szintén megtámogató hatású lehet.

Várandós relaxáció

A várandósság számos szépséget, és megannyi nehézséget vonz magával, amikre jó, ha van rálátása a kismamának és családjának. Ilyenkor nagy változáson megy keresztül a test, csak úgy, mint a lélek. Éppen ezért, szintén az autogén tréning módszerére építve, specifikusan a várandósok különös élethelyzetére épülő technika sajátítható el, melynek során az anya harmóniába kerül a saját testével, és érzékenyen tud kapcsolódni magzatához a "lelki köldökzsinóron" keresztül.

Szimbólumterápiás gyakorlat

A szimbólumokat alapul vevő tanácsadási folyamat meditatív módon, képi megjelenítésekkel dolgozó konzultációs gyakorlat, relaxált testi-lelki állapotban, befelé forduló figyelemmel. Az autogén tréning felső fokaként is szoktuk emlegetni. A szimbólumokra épülő pszichológiai folyamat fókusza a belső képek, és szimbolikus testélmények jelentésének feltárásával a mögöttes tényezők megértése, a belső világ harmóniájának létrejötte, az erőforrások feltárása, valamint az önértékelés növekedése.

Gyász-és veszteségfeldolgozás

Életünk során számos veszteséggel, gyászesettel találjuk szemben magunkat. Gyászolunk, amikor egy szeretett hozzátartozónkat elveszítünk. Azonban veszteség lehet az is, ha elveszik egy számunkra fontos tárgy, ha megváltozik a korábbi élethelyzetünk, de a háziállat elvesztése is igen fájdalmas tud lenni. Ilyen, és ehhez hasonló helyzetekben válik szükségessé, hogy foglalkozzunk veszteségeinkkel.

Űrlap

Az alábbi űrlap segítségével tudja felvenni velem a kapcsolatot.Egyéb

Egyéb elérhetőségeim

Vállalkozási adatok

Név: Gulyásné Kis Adelina Anett e.v.

Adószám: 56533826-1-23

Nyilvántartási szám: 55189527

Ügyfélfogadás

kisadelina@gmail.com

+36 70 338 5473

Nyitvatartás minden nap 06:00 - 22:00 óra között.