Magamról

Pszichológus, relaxációs terapeuta

Adelina profilkép

Gulyásné Kis Adelina Anett vagyok, pszichológus, relaxációs terapeuta.

A pszichológia iránti érdeklődésem már gimnazista koromra nyúlik vissza, amikor is a továbbtanulás során a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának Pszichológiai intézetébe benyújtott jelentkezésemet követően 2013-ban megkezdhettem tanulmányaimat ezen a területen. A megannyi ismeret és tapasztalatszerzés segítségével kirajzolódó szakmai orientáltságom által az utam a Magyar relaxációs és szimbólumterápiás egyesület berkein belül megvalósuló autogén tréning képzéshez vezetett, amelyre 2014 és 2016 között került sor. A továbbiakban, 2018-ban szintén az egyesület szervezésében megvalósuló Gyermek-serdülőkor és várandósok relaxációja specializációval bővítettem eszköztáramat. A szimbólumterápiás gyakorlatvezetői végzettségemet 2021-ben szereztem meg. Mindemellett 2019 és 2021 között az Eötvös Loránd Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karán tanácsadó szakpszichológusi szakképzésen mélyítettem a lélektani hivatáshoz elengedhetetlen segítő ismereteimet. Tekintettel arra, hogy a legtöbb esemény, amit megélünk életünk során, valamilyen veszteséggel jár, 2021 decemberétől Haladó Gyászfeldolgozó Módszer Specialistaként szeretnék egy nélkülözhetetlen eszközt átadni a gyászolók részére.

2018 óta pszichológusként igyekszem támogatni a hozzám fordulókat, részben rehabilitációs ellátásban, részben a saját egyéni lehetőségeim mentén.

Számos tapasztalathoz jutok önkéntes tevékenységem során a Gyermekláncfű Anyaotthon Alapítványnál, ahol mindig megbecsülve és támogatva érezhetem magam, miközben betekintést nyerhetek szakmai szempontokból a bizonyos okokból nehéz helyzetbe került családok életének működésébe, és különböző témában íródó cikkek révén (melyek az oldalon is olvashatók) bekapcsolódhatok abba a rendszerszemléletű folyamatba, ami ott folyik.
Emellett igyekeztem minél több alkalommal részt venni különféle szemléletformáló programokon mint élő könyvtár, iskolai érzékenyítések, amik során lehetőségem nyílt a valamilyen okból megváltozott élethelyzetbe került személyek életét integrálni a társadalomba. Látássérültségemből adódóan tapasztalom ennek az igényét, relevanciáját mindennapjaink során. Egyre több lehetőség áll rendelkezésre, egyre több kapu nyílik meg! A számítógépen futó képernyő olvasó szoftver, valamint a telefonokon működő felolvasó program teszi lehetővé számomra, hogy hivatásomat akadályok nélkül végezhessem az online térben.

Ezen ismeretekkel, tapasztalatokkal és motivációkkal szeretnék az interneten zajló pszichológiai tanácsadások mentén támogatást, pszichés megsegítést nyújtani a hozzám fordulóknak.
Szolgáltatásaim:
- életvezetési tanácsadás
- autogén tréning
- serdülő relaxáció
- várandós relaxáció
- Szimbólumterápiás gyakorlat
- Gyász- és Veszteségfeldolgozás
Melyekről bővebben a Szolgáltatások aloldalon olvashat.

Elérhetőségek:
Facebook: Gulyásné Kis Adelina Tanácsadó Szakpszichológus
E-mail: kisadelina@gmail.com

Űrlap

Az alábbi űrlap segítségével tudja felvenni velem a kapcsolatot.Egyéb

Egyéb elérhetőségeim

Vállalkozási adatok

Név: Gulyásné Kis Adelina Anett e.v.

Adószám: 56533826-1-23

Nyilvántartási szám: 55189527

Ügyfélfogadás

kisadelina@gmail.com

+36 70 338 5473

Nyitvatartás minden nap 06:00 - 22:00 óra között.